Кола маска

Козметика

Кола маската е един от най-често използваните методи за епилация. Хората отдавна захвърлиха бръсначите и разбраха, че кола маска е много по-полезна от бръсненето. Ако искате кадифена кожа без нежелани косми и като допълнение за по-дълъг период трябва да се насочите към кола маската. Ние Ви предлагаме висококачествена натурална кола маска. Разполагаме с голямо разнообразие от кола маска, подходяща за всякакви видовe кожа. Също така имаме и различни видове нагреватели за кола маска и всички други необходими консумативи и принадлежности за професионална епилация.

Ще ви дадем малко повече информация за кола маската.

Кола маската може да се използва по два начина, топла или студена. И двата начина на използване имат своите предимства и недостатъци. Топлата е по лесна за употреба, защото се нанася по-лесно, а топлината от нея спомага порите да се отворят и по-лесно да бъдат отстранени космите. Студента е много подходяща за малки участъци от кожата, като горната част на устните или веждите.

За да може да се хванат всички косми се препоръчва дължината на косъма да e 3-4 мм. Тази дължина позволява косъмът да бъде отстранен изключително лесно. Нанесете с шпатула восъка върху лентичката и я поставете на мястото, което искате да обезкосмявате. За да премахнете космите дръпнете рязко лентичката обратно на растежа на косъма. По този начин ще отстраните космите директно с корена и ще предотвратите забиването на косъма.

Няколко насоки как да направите кола маска в домашни условия: Може да използвате топла и студена кола маска

Първо изберете топла или студена кола маска. Изберете висококачествена кола маска, това е изключително важно за пълноценното обезкосмяване. Преди да започнете процедурата е препоръчително да почистите добре кожата си, може да използвате и скраб за тяло за да отстраните част от мъртвите клетки.

Топлата: Необходимо е да затоплите восъка, това може да стане чрез нагревател или котлон. Нанесете кола маската върху кожата и притеснете лентичката върху нея. След това дръпнете рязко в обратна посока на растежа на косъма лентичката. След това може да третирате кожата с продукти за след епилация.

Студената: Премахнете опаковката на кола маската, дръжте я между дланите си за около 30 секунди, за да може се размекне. Отчупете част от кола маската и я размесете добре. След това спазвайте същите етапи, като при топлата кола маска.

В нашия сайт ще откриете голямо разнообразие от кола маска, която е подходяща за всички типове кожа.

Ще откриете: Натурална, Титаниева, Черна, Азулен, Алое Вера, Арган, Бял шоколад, Горски плодове, Джунджифил, Зелена ябълка, Карите, Лавандула, Лате, Лимон, Маракуя, Маточина, Мед, Перла, Талк. Хлорофил, Цинк и други.

Кола маската се предлага в различни разфасовки, може да откриете ролони от 100 милилитра, които пасват на всички нагреватели. Също така и кола маска в кутия от 400 и 800 мил. и 800 мил. те са подходящи за професионална употреба.

Всички нагреватели а са с високо качество, имат термо изолирано тяло, ергономична форма, лесен захват.

Промо пакетите са подходящи за всеки, те са подходящо както за професионална така и за домашна употреба.