Гаранция

Предлагаме професионално оборудване, за комерсиална употреба.
Даваме една година пълна гаранция на всичко закупено от нас.
Забележете че гаранцията се дава на цялостния продукт и включва всичко с изключение на консумативи и аксесоари, които се износват от употреба.
Купувайки примерно фризьорски стол  в гаранцията е включен и масления крик. при измивни колони в гаранцията е включен и смесителя за вода.
Ние няма да се опитаме да ви заблудим, получавате точно, коректно и любезно отношение.
В случай на дефект в даден продукт, ние ще реагираме бързо и ще се опитаме да отстраним проблема за 2-3 работни дни.
Разбира се ако проблема е по-голям, е възможно да отнеме повече време, но в никакъв случай няма да ви бавим излишно.
За някои продукти за домашна употреба, като например нагреватели за кола маска гаранционния срок е от 2 до 3 години / в случай че не се употребява с търговска цел.
Моля не забравяйте че продукти предназначени за домашна употреба са предвидени а леко натоварване, а не ежедневна и постоянна работа, затова  е и разликата във времето.
Ние ще поемем всички разходи по транспорта на дефектирали продукти в гаранционен срок. Единственото ни изискване е да ни се доставят по начин посочен от нас, пратки изпратени ни с друга куриерска фирма с експресна или излишно оскъпяване, както и без предварителен разговор с нас, няма да бъдат приемани. 
В случай че се окаже че има нарушаване на гаранцията или повреда която не се покрива от гаранцията / механично увреждане от исзпускане например / продукта ще бъде върнат за ваша сметка, като преди това ни възстановите и разходите за получаването му.
Предлагаме ви най-важното - което се намира трудно в днешно време: Пълна коректност във всяко едно отношение към всички наши клиенти. 
Искренно се надяваме да получим същото отношение и от вас, за да имаме дълго и безпроблемно сътрудничество, изгодно и за двете страни.

 Още една важна гаранция за качеството на предлаганите от нас стоки е че те се ползват в много фризьорски и козметични салони от професионалисти, които са доволни и са наши редовни клиенти и не на последно място - ние ползваме стоките които продаваме дори и в НАШИТЕ САЛОНИ. Затова смеем да твърдим че всички наши клиенти са нашата най-голяма гаранция за качество! Благодарим Ви че сте наши клиенти.

С уважение Антоанета Павлова - управител на Красота и Стил .

ВНИМАНИЕ! ПРИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ЗА ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ, ИЗПОЛЗВАЙТЕ КУРИЕРСКАТА ФИРМА С КОЯТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ ПРОДУКТА. СТОКИ ИЗПРАТЕНИ ЗА НАША СМЕТКА, НО ПУСНАТИ С ДУГ КУРИЕР ИЛИ С ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ.

КОГАТО  ВРЪЩАТЕ  ГАРАНЦИОНЕН ПРОДУКТ, ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СЕ ПОЕМАТ ОТ ВАС. ОБРАТНОТО ИЗПРАЩАНЕ НА ГАРАНЦИОННИЯ ПРОДУКТ Е ЗА НАША СМЕТКА.

Ние правим всичко възможно за да да ви предложим най-ниска цена за доставка, моля бъдете коректни и вие. Всички продукти върнати за ремонт в гаранция, следва да бъдат изпратени със същата куриерска фирма с която са получени освен при изрична договорка с нас.

Срокът за ремонт е 1 месец, но ние ще направим всичко възможно, за да ви върнем продукта  до няколко дни, за да не се налага да чакате.

При отказ от даден продукт закупен от нас и връщането му, всички разходи по доставката са за сметка на клиента.

При въпроси и проблеми се свържете с нас на телефони 02/920 70 20 или 0887 111 659

eXTReMe Tracker