Къмпинг Градина 17 парцела за каравани със ток вода, мръсен канал..01.06.2021 – 01.05.2022.


Къмпинг „Градина“ е един от най-слънчевите и пясъчни къмпинги по Българското Черноморие. Най-запалените караванаджии  могат да резервират място където могат да поставят навеси от естествени материали за пълна романтика с изглед към морето. Всички места са парцелирани и номерирани, като размерът им е 80 кв.м. Всяко от тях е електрифицирано (до 2,20 kW) и водоснабдено.
мръсна канализация
Присъединяването към водата става с шланг (маркуч) към изграден модул с кран 1/2.

За всеки парцел има предвиден собствен извод с предпазител и присъединяването става с гумиран кабел и контакт тип „шоко”, собственост на караваната.
къмпинга и разполага с общо 1 място,
 Всички места са за цяла година важно.
ЦЕНИ-СЕЗОН 2021Г..01.06.2022 – 01.05.2022 каравана 5000лв цялата година безплатен паркинг всички каравани и 2 коли.
Къмпинг Градина
паркинг за зимата 500 лв
Къмпинг Градина предлага ограничен брой места с
Максималният брой лица настанени в един парцел е до 4 /четири/ възрастни. За допълнителен човек е безплатно заплаща за деца до 12 г. е безплатно.
Къмпингуващият има право на безплатен достъп за 2 бр. МПС,

За нас е важно пълното спокойствие на гостите ни, затова в къмпинга е осигурена денонощна охрана от постоянно видеонаблюдение. Съществува режим на достъп, като влизането с автомобилите.

На разположение на гостите има заведения за хранене, магазин за хранителни стоки, закусвалня и банкомат. Любителите на спорта могат да се възползват от обособени игрища за плажен волейбол и съоръжения за фитнес на плажа. Природните особености на къмпинга осигуряват перфектни възможности за каране на джет,  уиндсърф и кайтсърф за напреднали, както и други водни забавления.

Квадратурата на един нает парцел за къмпингуване в Къмпинг ”Градина”,  за сезон 2020 е 80 /осемдесет/ кв.м и представлява правоъгълник с размери 8 ширина(лице към парцела ви) метра на 10 метра дълбочина перпендикулярно. Максималният размер на навесите не трябва да надвишава 6 метра ширина /лице към парцел а ви / на 3 метра. Ако желаете звънете на посочения телефон… Гостът заплаща капаро в размер на 50% от общата дължима сума за целия престой при резервация, в срок от 3 (три) работни дни след потвърждение от страна на ” че парцелът може да бъде нает. има 3 места свободни

Къмпинг Градина 17 парцела за каравани със ток вода, мръсен канал..01.06.2021 – 01.05.2022.


до централния вход на градина., град Черноморец, област Бургас, (Виж Черноморец на картата)

087 777 3694

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *