Saeco Odea


Saeco Odea Giro
Може да приготвите една или едновременно две чаши кафе. Изберете силата на напитката и количеството което Ви харесва. Ако искате капучино, използвайте дюза-капучинатор. Това става като просто включите бутона за парата и разбиете прясното мляко до получаване на гъста пяна. Кафемелачката с керамични ножове осигурява еднакво и винаги прясно смляно кафе. Чинийката на машината Saeco Odea Giro се регулира по височина. Вашата чаша може да се съхранява върху горната част на платформата на машината, въртящата се основа ще предостави лесен достъп до всички отделения на машина. За да се намали консумацията на енергия след известно време на престой кафемашината преминава в режим на пестене на електроенергия.
Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз. Saecoexellent сервиз номер 1 с най-добра поддръжка и профилактика!
Предлагаме и резервни части за кафемашини Саеко Роял, Меджик, Ротел конфорта, Саеко Одеа, Талеа, Синтиа и др. Ново – предлагаме изкупуване на Вашата стара кафемашина (само роботи), без значение дали е работеща. Изпращаме с Еконт с направена застраховка, опция преглед и тест.

Saeco Odea

Не е обявена

087 946 6606

Оторизиран сервиз Saeco Delonghi продава кафемашина DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320
Кафемашина Philips – Saeco Syntia Class с каничка за мляко
Saeco Exprelia – стил и качество
Оторизиран сервиз Saeco De Longhi продава всички сполучливи модели на De Longhi
Saeco Xelsis – автоматична еспресо машина
Автоматична кафемашина Saeco Minuto
Оторизиран сервиз Saeco De Longhi продава DeLonghi Magnifica ESAM 03.110.S
Продавам кафемашина Saeco Incanto – red, black, silver
Delonghi Perfecta Cappuccino

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *