Плетена маска Balaclava с един отвор https://www.brannik.bg/obleklo/pletena-maska-balaclava-s-edin-otvor

Маска за лице Balaclava с 1 отвор – тънка Еластична, тънка маска за лице с един отвор на немската фирма MFH. Подходяща е за носене в не толкова ниски температури, за да не ви загрява прекалено много. Пасва идеално на главата без да Ви стяга и убива. В предната част на устата е пришита мрежа, която прави дишането по-лесно и същевременно предпазва от поглъщане на боклуци и други. Подходяща е за любителите на различни спортове свързани с интензивно движение. Материята е дишаща, за да не Ви запарва. Подсилени шевове,за…

Маска за лице Balaclava с 1 отвор от акрил Двуслойна маска с един отвор. Много подходяща за студено и ветровито време.

Балаклава с череп – един отвор Балаклава с череп произведена от тънък еластичен памук в черен цвят. Разполага с една дупка за очите с подсилен ръб, която не ограничава видимостта. Под нивото на очите има отпечатан череп. Позволява вентилация на въздуха и не пристяга врата. Създадена е, за да не запарва главата и пасва на всички размери.

  Колани 3

Зимна флийс маска с един отвор Зимната флийс маска с един отвор е идеална за студените дни от годината. Благодарение на функционалността си, този продукт се харесва на широк спектър от потребители. Имате на разположение шапка, шал, маска и дори подплата за вашата каска. Всичко това събрано в едно. Разполага с пришити горна и долна част, които могат да се конфигурират по-различен начин. Можете да носите вдигнете само горната част и да я носите, като шапка. когато свалите горната част става шал, а когато сложите.

Маска за лице Balaclava с 3 отвора Тънка маска за лице с 3 отвора, съответно за очите и устата. Предпазва от студ и вятър през зимата. Произведена е от 100% памук. Материята не дразни кожата. Балаклавата покрива и врата.

Плетена маска Balaclava с три отвора Топла плетена маска с три отвора. Предпазва и поддържа топла главата и врата. Има отвори на очите и устата. Може да се подгъне, за да се носи като шапка като лицето остава открито. Подходяща за носене през зимните месеци.

  Поларена маска за лице