Плетена маска Balaclava с един отвор https://www.brannik.bg/obleklo/pletena-maska-balaclava-s-edin-otvor

Балаклава с череп – един отвор Балаклава с череп произведена от тънък еластичен памук в черен цвят. Разполага с една дупка за очите с подсилен ръб, която не ограничава видимостта. Под нивото на очите има отпечатан череп. Позволява вентилация на въздуха и не пристяга врата. Създадена е, за да не запарва главата и пасва на всички размери.

Тънка Balaclava с един отвор Много тънка и лека маска за лице (Balaclava) с един отвор. Произведена от еластан, който е приятен за носене, много еластичен и съхне бързо. Може да се носи и отворена, когато долната част се дръпне под брадичката и по този начин открива цялото лице. Тъй като е много тънка може да се носи под каска или шапка.

Зимна яка флийс Зимната яка флийс ще Ви предпази от студ и вятър. Долната част е поларена и предпазва врата, а горната е от еластичен спандекс и прикрива лицето до очите, а може да покрие и задната част на главата. Продукта е много подходящ за хора, които зимно време стоят дълго време навън.

  Британско яке Lord Canterbury

Зимна яка флийс – качулка Топла зимна яка от флийс материя с качулка. Особено подходяща за студено и ветровито време. Яка предпазва врата, а качулката цялата глава без врата. Материята на качулката е изключително тънка и еластична, което позволява тя да се носи под каска или шапка.

Зимна Флийс Шапка Oros Зимна Флийс Шапка Oros от супер фин флийс материал (полар). Тя е мека при допир и не дразни кожата. Има много високо ниво на изолация и ще запази топлината, която тялото излъчва. Този материал също е изключително лек и компактен, което позволява да носите шапката дори в джоб на панталон. Плоските шевове не драскат и не предизвикват дискомфорт. Можете да се радвате на любимото си хоби или спорт, както и да се движите в града без притеснения от ниските температури.

Зимна флийс шапка на Бундесвера Зимна флийс шапка на Бундесвера е изработена от висококачествен еластичен полиестерен материал. Гарантира комфорт при носене, тъй като е съшита със специални плоски шефове, които не създават точки на нежелан натиск, дори когато е носена под каска. Шапката има гладка външна страна и приятна, пухкава и мека на допир вътрешна част. Идеален аксесоар за студения сезон, който може да носите както самостоятелно, така и под каска, ако сте военослужещ. Предлага се в три различни десена, за да се съчетае идеално

  Seat Leon 2000 TDI, 2007 г., Цена: 5 599 лв.